torsdag 18. februar 2010

Burde ha og skulle ha...

Denne uken har det gått skikkelig skeis. Jeg har jo begynt i ny jobb og det er morsomt og spennende og slitsomt og det har medført mindre bloggaktivitet. Det hadde jeg forsåvidt regnet med. Men det jeg ikke hadde regnet med, var at jeg skulle bli satt ut av verdens verste tannpine. Hjelpe meg, sier jeg bare.

Etterhvert er planen å få til en rutine hvor jeg forhåndslager flere blogginnlegg av gangen for publisering når jeg har tid til det - slik at det kommer oppdateringer om slike ting jeg synes er viktige eller fine eller morsomme eller nødvendige med jevne mellomrom. De siste ukene har det jo bare blitt et par innlegg i uken,og jeg vil gjerne skrive litt mer enn det når det bare blir tid til det igjen.

I dag vil jeg vise frem juvelen i kronen. Den fantastiske franske prismestaken jeg fikk av kjæresten min til jul for to år siden. Den er så fin!! Jeg lover å vise den frem i all sin prakt på et senere tidspunkt, men nå tenkte jeg å gi en ørliten forsmak på den aller fineste tingen jeg har her i huset. Fine, fine lysestaken. Dessuten passer det veldig bra med korte blogginnlegg når man har tannpine.

2 kommentarer:

Besta sa...

Huff da, ikke bra med tannpine. Håper det gir seg.
Smakebiten så jo lekker ut, gleder meg til å se hele stasen.
klem fra marilyn

Anonym sa...

Som jeg gleder meg til å se resten.

Håper du har fått hjep for tannpinen og at den er på retur nå.

L