lørdag 16. januar 2010

Skatter og skrot atter en gang


Man tager en stor gammel slitt ramme, noen små rammer, en teboks full av gamle nøkler, et par postkort og noen rosemønstrede servietter, litt hvitmaling, lim og en kreativ sjel.
Man maler den gamle rammen hvit, henger den direkte på veggen, setter postkort og servietter inn i de små rammene, limer de fine gamle nøkler på glasset i de små rammene, og henger det hele på veggen. Og vips, så har man dekorert en vegg i et gammelt sommerhus.

7 kommentarer:

Ravheksen sa...

Hvor er det fint.
God weekend:-)

Kaoskontroll sa...

Kjempeflott ide! Vi har en eske med gamle nøkler i feriehuset, som vi har lurt på hva vi skal gjøre med. Denne ideen må jeg vise min mor! :)

Sveitserhus og rosehage sa...

Det var en vakker måte å vise fram gamle nøkler på. Likte også godt senga under her. Tror også du har den vakreste utedoen jeg har sett!
Takk for koselig kommentar inne hos meg. Legger meg til som følger hos deg, og gleder meg til fin inspirasjon!

9na sa...

Morsomt & kreativt.

Feminista sa...

Takk for hyggelige kommentarer, alle sammen. :) Jeg synes selv at det ble utrolig fint, og synes det er så gøy å kunne bruke galme ting på en ny måte.
Fin søndag!

det lange hvite huset sa...

Helene, du er et oppkomme av gode ideer! Nå fikk jeg lyst til å dra på jakt etter gamle nøkler, men for øyeblikket skal jeg være fornøyd om jeg finner knippet med nøkler til sjenkene på stua. De er gamle de og, men kan ikke henges på veggen, iallfall ikke enda. Eller, kanskje det er det jeg burde gjøre, - så vet jeg hvor jeg har dem?

Anonym sa...

Kjempesmart! Dekorativt og kreativt. Donpedro

(PS det øverste bildet gjør bloggen veldig bred hos meg, vet ikke om den skal være sånn, eller om det er min maskin?)