onsdag 6. januar 2010

Exit jul - velkommen 2010!


Det er 13. juledag i dag, og julen er på vei ut av huset. Litt deilig å bli kvitt juletreet, og litt vemodig at tiden går så fort! Nå er vi i gang med et nytt år, og snart begynner jeg i ny jobb. Veldig spennende og ørlite grann skummelt.

Dagens bilder er rett og slett av all julepynten som har fått helt midlertidig opphold på spisebordet. Jeg synes det var på sin plass med noen bilder av englene her i huset, før de blir ryddet bort for denne gang.

Det er så fryktelig kaldt her nå at jeg utsetter henting av esker og sekker til oppbevaring av all julepynten så lenge som mulig. De ligger nemlig i kjelleren, og det er kaldt der nede.
6 kommentarer:

LIVS LYST sa...

Litt vemodig også - å hive ut all julen. Men det er også gjort her... Og man kan jo absolutt vinterpynte videre!!

Hilsen Liv ;O)

Min stil sa...

Syns også det er vemodig å hive ut julen, men litt godt også...
Klæm Susanne

TONE sa...

VELKOMMEN...I BLOGG VERDEN...=) FLOTT BLOGG MED VAKKRE BILDER,..LEGGER MEG SOM FØLGER =)

Sulvis sa...

Siden bloggen din er så flott, tok jeg meg den frihet å låne et bilde til et innlegg i min egen blogg, ja, nettopp det innlegget der jeg anbefaler alle mine lesere til å også lese din FINE blogg. Si fra om det ikke var greit! :)

Bolettes hus sa...

Hei! Så fine bilder! DEt er litt deilig også å få ryddet jula ut også! Så deg på IB. Gøy med nye bloggere! La meg til deg jeg:-)

Klem Kari

Feminista sa...

Åh! :D Så hyggelig med hyggelige tilbakemedlinger her i bloggen min! Jeg skal komme innom bloggene deres i løpet av dagen også, jeg må bare lese noen sider fag først...