mandag 18. januar 2010

Å prøve og feile...

Å være ny i bloggverdenen tar tid og kan være kilde til mye frustrasjon har jeg merket i det siste. Jeg har hatt problemer med at innleggene mine tar LANG tid før de kommer opp på bloggrullen til NIB. Jeg har skrevet mailer til de snille og hjelpsomme jentene hos NIB, jeg har fått tips og råd fra andre bloggere (...takk, Huset på Planen og Kaoskontroll!) og jeg har prøvd og feilet. Jeg har brent bloggen min ved hjelp av feedburner, og jeg har byttet nettleser.
Jeg har også laget en ny bloggheading, og nå er jeg klar til å prøve igjen. Dette er en test - for å se om jeg kommer fortere inn i bloggrullen. Jeg krysser fingrene og håper at de siste justeringene er det som skal til for at jeg skal komme raskere opp i bloggrullen.

 Dagens bilde er av to søte jenter i oldefars seng.

7 kommentarer:

det lange hvite huset sa...

Oy, så fin en header!

Feminista sa...

Takk! :) Det var gøy å lage den - photoshop er noen ganger min venn - andre ganger det mest irriterende jeg kan tenke meg.
Forrøvrig tok det 4 timer fra jeg publiserte til jeg kom opp i bloggrollene idag. Merkelig fenomen, det der.

Ulla sa...

Veldig, veldig fin header!
Delikat og lekker!

...de gamle du har hatt har også vært veldig fine, men litt upraktisk store...

Også så fint bilde av to søte jenter :)

Feminista sa...

Hei Ulla! Takk! Det var nettopp fordi de gamle headerne ble så store at jeg satte igang med å lage my header, så da fikk jeg fikset det problemet.

De to jentene er forresten blitt noen år eldre - men de er like søte ennå... :)

Ravheksen sa...

Hvor er de søde, dine jenter..
Håber du får din blog til at arte sig.
God mandag:-)

Anonym sa...

Den nye headingen er superfin - veldig deg, tror jeg? :)

Mona D

Huset på Planen sa...

Kjempefin header! Jeg er imponert over at du fikk det til. For meg tok det mange måneder før jeg i det hele tatt kom på at jeg kunne lage noe - jeg fikk nemlig ikke til å bare legge inn et bilde i headeren hos blogspot. Og det er sant som en lenger opp sier - de andre har vært fine, men litt for store, så man måtte scrolle sidelengs for å få sett dem. Nå er det jo supert!

Har du forresten skiftet klokkeslett i innstillingene? Jeg tror det kan ha noe for seg...

Ellers har jeg funnet ut at det er lettere å legge igjen kommentarer hvis man endrer til et lite forgrunnsvindu. Jeg vet ikke om det har noen sammenheng, men jeg får plutselig flere kommentarer nå enn jeg gjorde tidligere. Også et tips...