fredag 15. januar 2010

Fredag!

Kjæresten og jeg har vært kjærester i over 9 år. I alle disse årene har vi drukket champagne sammen på fredager. Eller - for å være 100% korrekt, så har vi drukket musserende vin sammen hver fredag. I dag er det en cava (spansk musserende) som skal nytes, men prosecco (italiensk musserende), spumante (fransk musserende som ikke er produsert i Champagne) duger også. Det må være tørt - og det må være kaldt!

Vi fikk denne herlige vinkjøleren av en god venn til jul. Og fordi det har vært så kaldt her vi bor så lenge, så benyttet jeg meg av anledningen til ise av fryseren tidligere denne uken, og da glemte jeg helt å lage nye isbiter. Men vi har jo masse snø - så det får duge i dag.

Champagneglassene i sølv fikk vi av en kjær og nær venninne i USA i bryllupspresang.

God fredag der ute i bloggverdenen!

5 kommentarer:

Kjeruben sa...

For ein herlig tradisjon!
Ønsker deg ein boblande fredag ;-)
:o)

Kaoskontroll sa...

Hvilken herlig rutine! :) Og de champagneglassene var vidunderlige!

Godt å høre at det ikke bare er meg som har problemer med bloggen, selv om det selvfølgelig ikke er fint at du også har det... om du forstår hva jeg mener. ;) Jeg var også overbevist om at jeg har gjort noe galt, for det HAR jo fungert som det skal tidligere. Denne gangen fulgte jeg med på hvor lang tid det tok fra jeg la inn innlegget til det viste på NIB. 14 timer tok det. :( Så jeg er jo med... og ikke på en måte. Får håpe det ordner seg, og skal gi beskjed om jeg finner en løsning!

Da ønsker jeg dere en super kveld med deilig champagne! :)

9na sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Huset på Planen sa...

Herlig fredag. Kos dere. :)

9na sa...

Er det virkelig ni år allerede! Gratulerer og hygg dere med den musserende...! God helg.