søndag 18. juli 2010

Sommerferie!

Vi har ferie, og jeg har rikelig med tid til å blogge. Men ikke teknisk innsikt nok til å gjøre det før nå, tydeligvis... Jeg har hatt problemer med å laste opp bildene mine via det mobile nettet vi bruker her - frem til nå. :)

Vi har utrolig fint vær - ganske varmt, litt regn, mye sol. Vi har gjester, vi bader, kjører båt, jeg lager mat og pønsker ut nye prosjekter.

Det er markjordbær i mengder overalt, vi har hagen full av snart modne bringebær, det er moreller nok i det fantastiske morelltreet til å mette både oss og fuglene som bor her, og søsteren min og jeg har kjøpt kajakk. Å padle på fjorden er lise for sjelen, rett og slett.

Nå som jeg har funnet ut hvordan man publiserer herfra, kommer det nok ganske snart mer.

Dagens bilde er noen av quiltene våre som henger til lufting på klessnoren som går mellom epletreet og morelltreet.

7 kommentarer:

* Hege`s Cute N Cool Blog * sa...

Hei hei :))

Nydelige tepper , liker dem kjempegodt!!!

Ha en fin sommer videre ♥

* Hege`s Cute N Cool Blog * sa...

Hei hei :))

Nydelige tepper , liker dem kjempegodt!!!

Ha en fin sommer videre ♥

Elisabeth sa...

Så gøy med kajakk!! Her er dessverre padlesesongen mer eller mindre spolert pga skulderbrudd, men jeg håper på et par turer mot sensommeren. Hvis dere er på landet når vesla og jeg setter kursen forbi de kanter, kan vi kanskje svinge innom og bivåne nyvinningen? :)

9na sa...

God ferie!

Ulla sa...

Høres ut som noen deilige dager!
Kos dere masse :)

Anne-Lill sa...

Høres ut som dere har rene drømmeferien. Det er bare å nyte den i fulle drag.

Unknown sa...

Hei, i dag fant jeg bloggen din, så nydelig den er, her legger jeg meg til som følger for jeg vil gjerne lese mere. Om du har lyst kikk gjerne inn til meg på bloggbesøk også. Legger du igjen en kommentar blir jeg hoppende glad. Ha en fin helg, hilsen Wilhelmine