torsdag 29. juli 2010

Sommerens store prosjekt

Sommerens store prosjekt har vært å olje soveromsgulvet i sommerhuset. Dette er før-bildene. I resten av huset har vi malt de gamle tregulvene, men gulvet på soverommet vårt hadde såpass fine planker at vi tenkte at hvitpigmentert olje ville bli fint. Og i dag la jeg siste hånd på verket. Etterbildene venter jeg med å ta til alt er på plass - jeg har nemlig noen små styling- og maleprosjekter gående parallelt med det store gulvoljeprosjektet.

Advarsel: Å olje gulv er mye, mye mer jobb enn å male, bare så det er sagt. Jeg har jobbet så svetten har silt  - oljen skal jobbes inn i treverket og gulvplankene er gamle og harde  - men jeg tror det blir fint til slutt.

Stay tuned for etter-bilder i løpet av noen dager.

6 kommentarer:

Christina Mari sa...

Å,spennende! Gleder meg til å se det ferdige resultatet.
Ha en vidre fin kveld!
Klem fra Christina

Pink Moon sa...

Kan tenke meg at det er mye arbeid ja!puh..
Kan jeg spør hvilken farge vegger og tak er?har du malt panelen eller er det ferdige plater.ikke lett å se forskjellen;o)
kjersti

Ulla sa...

Jeg er sikker på at det kommer til å se helt supert ut! :)

Flink du er! For der er det gjort mye arbeid.

Feminista sa...

@Kjersti: Det er gammelt panel på veggene og i taket. Du hadde helt sikkert sett at det ikke er ferdige platen hvis du hadde kommet litt nærmere innpå. Det er ganske tydelig at dette er gammelt og slitent - jeg har ikke orket å pusse/sparkle vekk alle spor av levd liv, nemlig. :) Taket er malt i Jotuns Chi og veggene er Jotuns Skagen.

mimmi-leone sa...

det kommer til å bli kjempefint, bra jobbet!

Hilsen fra Mimmi-leone

Anne-Lill sa...

Gamle gulv som er satt inn med olje er utrolig flott. Gleder meg til å se bilder av det ferdige gulvet.