mandag 24. mai 2010

Forsmak på sommeren


Her er kirsebærtreet vårt i all sin prakt. Jeg elsker det treet. Det er så vakkert! Dessuten er det et ekte klatretre, med fin taustige, lange knudrete grener - og så er det et husketre. Og det er fint hele året,. men når det blomstrer, er det bare overjordisk vakkert.
Helgen har vært helt nydelig. Fantastisk vær og besøk av snille foreldre som har hjulpet oss med bygging av redskapsbod og hagestell. Og lillesøster og mormor har innledet badesesongen - vi andre venter til det blir litt varmere i vannet. Vi har vært på båtturer, laget god mat, sittet ute til langt på kveld og drukket rosévin og skravlet. Akkurat slik somrene skal være. Jeg gleder meg til resten!

6 kommentarer:

Martilie sa...

Så koselig! Høres ut som en flott pinse.

Badesesongen innledet for jentene også, jeg venter ørlitt :)

Nydelig kirsebærtre, de er bare vakre!

Ha en flott pinsekveld!

Tove

Ulla sa...

Snart sommer!!!
Blomstringen er så vakker :)

Elisabeth sa...

For et fantastisk vakkert tre. Ikke bare det at det blomstrer så nydelig akkurat nå, men hvordan du så levende beskriver det som en del av livet deres der nede. Som en del av selve stedet <3

Art by Mona Duaas sa...

Man får lyst til å bare være ute og nyte og snuse på denne tiden. For et nydelig, diger tre <3

CosiFanTutta sa...

Hei, bare innom å sjekke om du har lagt ut bilde av den perlehvite IQ'en. Det MÅ du :o) Det er en nyyydelig farge, vurderte den sterkt.

Nydelig blomster på det enda flottere treet. Får skikkelig sommerstemning av resten av innlegget. Selv om det er kaldt og regnvær i Bergen

Ha en fin, fin helg
Cosi

Lilla Persille sa...

Så herlig blogg! Her må jeg følge med:)

Og så frukttrær da. *sukk* Jeg drømmer stadig om hage, og når den dagen kommer skal pri 1 være planting av frukt, dersom det ikke allerede fins på tomten. Misunnelig, ja.