tirsdag 1. juni 2010

RocK me, baby!

Helt siden jeg var i USA i 2007 har jeg ønsket meg en gyngestol. Og en front porch som gyngestolen skal stå på selvsagt. Nå har vi i hvert fall fått oss en gyngestol. Noen front porch blir det nok ikke med det første, men en overbygget terrasse på siden av huset blir det kanskje neste år. Og i mellomtiden skal denne gyngestolen få stå i stuen i sommerhuset. Teppet som ligger oppi var det aller første lappeteppet jeg kjøpte på eBay. Etterhvert har det jo blitt mange fler lappetepper på oss. Dette teppet er håndsydd, mest sannsynlig på 70-tallet, etter tekstilene å dømme. Jeg synes det gjør seg utrolig godt med alle fargene og mønstrene i det lyse interiøret.

Vi har forresten fått ny bil - og jeg har fått en oppfordring om å blogge den nye bilen. Jeg har tatt bilde - så snart kommer det en innlegg om den nye, lille, søte bilen vår, som lillesøster har døpt Lillie.  :)

6 kommentarer:

det lange hvite huset sa...

Så fin en gyngestol. I det lange hvite huset finnes ikke mindre enn 5 gyngestoler, hvorav 3 i barnestørrelse. Kanskje det er på tide at jeg blogger noen fler av dem.

Lappetepper er det ikke så mange av, medmindre man regner med dem som er på planleggingsstadiet. Ditt ser riktig så fargerikt og fint ut, - akkurat slik jeg ser for meg mine oppi hodet.

Men så var det det der med å ha tid da...

Elisabeth sa...

For en fin gyngestol, Helene. Jeg elsker gyngestoler og er skrekkelig glad i min egen. Den kvalifiserer som tidenes loppefunn her i huset og er egentlig ganske perfekt - ganske liten, enkel og stram i stilen, og passe slitt.

Martilie sa...

Flott stol og nydelige tekstiler..
Er så beroligende å sitte i gyngestol :)

Vi har to gyngestoler til spisestua og jeg elsker å sitte i dem ved lange måltider med god mat og vin.. :)

Nyt gyngestolen så kommer resten etterhvert :)

Klem fra Tove

Ulla sa...

Flott stol!

Gleder meg til bilder av Lillie :)

Frk Kastås sa...

så stemningsfullt... har alltid ønsket meg en slik gyngestol! ;)

Og, så fin blogg du har!
jeg følger!

God helg! ;) Nyt sola!

@afjo72 sa...

Åja, både gyngestol og frontporch henger jeg meg med på - vil ha!! :o) Kjempeartig lappeteppe du har utsmykket med også, gøyale farger :)