tirsdag 18. mai 2010

Drømmen om et sommerhus del 8

Jeg har jo allerede skrevet om sommerhuskjøkkenet  vårt her.
Påsken 2008  gikk vi løs på del to av kjøkkenrenoveringen. Vi rev ut det gamle kjøkkenet og fjernet det gamle gulvbelegget. Jeg var skikkelig spent på hva som ville åpenbare seg under gulvet; det var nemlig svikt i gulvet når vi gikk på det, og jeg var ganske redd for at gulvet under skulle være både morkent og ubrukelig. Gleden var derfor stor da det viste seg at det var hele, fine gulvplanker under et par lag med vinylbelegg og sponplater. Det var bare å brette opp ermene, vaske og slipe gulv, og å male. Kjøkkenet er fra IKEA. Jeg elsker den doble porselensvasken og den sorte benkeplaten - og de utrolig praktiske skuffeløsningene! Dessuten er kjøkkenet østvendt og har en fantastisk utsikt over fjorden.
Knottene på skuffer og skap er en hel masse forskjellige som jeg har samlet og hamstret litt herfra og derfra.

Porselen og stentøy er også fra 7 prestegjeld her nede. Jeg synes det gir litt ekstra sjarm med forskjellige ting fra forskjellige epoker her, og samler fortsatt på hummer- og kanarigreier til kjøkkenet.

8 kommentarer:

Tove `blogg verden sa...

utrolig koselig kjøkken du har på hytta! Vi har samme skap på vår hytte med en enkel vask i samme stil : ) Men vi har bare en bitteliten kjøkken krok vi da..
Kos deg
klem Tove

9na sa...

Åååå du kan det virkelig du Helene og ikke minst, du får det gjort...! Herlig...

janne - kathrine sa...

Så flott et sommerhus dere har skaffet dere. Kjøkkenet ble virkelig fint. Deilig med egen strandlinje da :-)
Ha en fortsatt fin kveld. Hilsen J-K

Martilie sa...

Supert kjøkken! Ble kjempekoselig.
Helt enig, det er så sjarmerende med forskjellige kopper og kar..
Liker veldig godt at det er så åpent og oversiktlig.
Porselensvasken er lekker!

Nyt sommerhus-tilværelsen!

Tove

Huset på Planen sa...

Så koselig! Og ikke minst smaker kaffen veldig godt på det kjøkkenet - det glemte du å skrive, hehe. :)

Ulla sa...

Rett og slett idyllisk!
Og jeg er sikker på at kaffen smaker fortreffelig :)

Veldig koselig med slik hummer og kanari synes jeg. Sommerhus!
Jeg har selv mange minner fra min barndomshytte som var fylt med hummer og kanari, mange ulike fat med bilder på, skåler i forskjellige farger, og jeg får fortsatt utrolige gode tanker og minner når jeg tenker på slikt :)

Kaoskontroll sa...

Utrolig sjarmerende kjøkken! Og gjett om jeg ble nysgjerrig på det du aldri har gjort før og overhodet ikke kan (selv om jeg tviler på det siste ;))!

Ønsker deg en kjempefin pinse! Klem

CosiFanTutta sa...

Hei igjen, takk for besøk på bloggen min. GLEDER meg til å se din perlehvite IQ. Bilen er dødsRÅ og du får ingen småbil følelse av å kjøre den. Unntaket er jo hvis du snur deg for å rygge, da. Da skvetter du litt når du kan ta på bakruten, hehe.

Kjøkkenet var fantastisk!! Akkurat sånn jeg forestiller meg at et kjøkken i et sommerhus skal være. Såå sjarmerende, og de små detaljene som gjør det hele spesielt. Der kan du være stolt!

Ha en fin lang helg. Skal ha 3 unger på besøk, det kan jo bli spennende!

Cosi