mandag 14. september 2009

Skatter og skrot 2I 2005 var vi på slottferie i Frankrike sammen med tre vennefamilier. En fantastisk uke i Loire-dalen med mye latter, kos, mat og vin i fantastiske omgivelser. En dag vi var på utflukt til en liten naboby, fant jeg et vakkert og slitt babybadekar av sink hos en brukthandler. Men hvordan jeg enn snudde og vendte på badekaret, kunne jeg ikke se hvordan jeg skulle få det med meg hjem på flyet.


Da vi kjøpte sommerhuset året etter, jaktet jeg rundt etter både det ene og det andre i forskjellige bruktbutikker på nett. Og plutselig en dag fant jeg maken til det sinkbadekaret jeg hadde forelsket meg i året før! Det var både slitt og bulkete, men så utrolig fint! Jeg fant det hoshttp://www.vintagehouse.dk/ og jeg synes det er nydelig.

Karet står på et kumlokk i sommerhushagen. Det er masse glasskuler i det, og dessuten pleier jeg å plukke blomster fra hagen som får flyte rundt oppi karet. Nå i helgen var det en nesten avblomstret New-Dawn-rose som fikk avslutte karrieren sin med en svømmetur i det gamle badekaret. Glasskulene er våte av morgendugg - bildet ble tatt tidlig lørdag morgenen.

2 kommentarer:

Åpent^hus sa...

Nydelige bilder! Ha en strålende kveld!

Feminista sa...

Takk! :)