torsdag 10. september 2009

Barnas rom 2

Og slik ble rommet til Storebror og Lillesøster etterpå. Baksiden av den fine døren fikk være som den var. Vi fjernet det grønne vinylbelegget på gulvet og fant det oroginale undergulvet. Undergulvet var i så god forfatning at vi bestemte oss for å slipe og male det, og vi fikk blandet gulvmaling i samme farge som døren.
Lillesøster fikk vokseseng fra IKEA og dukkeseng fra brukthandel i Danmark.

Denne gamle fine døren var noe av det vi falt for da vi så huset første gang. Den er beholdt som den var - det er bare Z-en på døren som har fått et par strøk med hvitmaling. Kjolen på knaggen tilhører Lillesøster og er kjøpt i Amish Country, Pennsylvania. Kofferten, som brukes som lekekasse, er fra femtitallet, og kjøpt i brukthandel.


Storebror fikk en deilig rammmadrass fra IKEA som seng, og fikk selv velge sengetøy. Metallstjernen over sengen er helt typisk Americana-stilen, og er kjøpt i Pennsylvania. Kua i vindet er fra samme sted. Stars and stripes-quilten på sengen er et kupp fra eBay. Liftgardinen er sydd av et gammelt brodert overlaken. En fin måte å bruke arven fra min mormors utstyrkiste på.