søndag 25. april 2010

Sommeråpning

Vi har åpnet sommerhuset! Huset har vært bebodd i vinter. Mus.(Hmrrrf!! &%¤#¤%&!!) Mange mus, etter etterlatenskapene å dømme.
Hensynsfull som jeg er, har jeg ikke fotografert hverken etterlatenskapene, pleddene og de nydelige håndlagede såpene fra Provence som musene har spist på - heller ikke de to grå søppelsekkene med puter og diverse som må vaskes før de kan brukes. Heller ikke av soveromsgardinen musene har spist på, eller stuegardinen de hadde brukt som do. Men jeg har tatt bilde av vinduskarmen på kjøkkenet.

Og forresten - det var fint å komme ned for første gang i år. Etter bare et par timer med intens rydding, støvsuging og vasking, kunne vi feire åpningen av sommersesongen.

Men ærlig talt - at noe så smått kan rote så fælt, det er helt utrolig. Dustemus!

7 kommentarer:

Tove `blogg verden sa...

æsj....så mye ugagn de der små uhyrene kan gjøre. Jeg rett og slett HATER mus, og hadde fått hetta om jeg hadde sett spor av dem inne noen plass.....ugh...
: D Håper du får en ny, flott og muse fri uke ; )
Klem Tove

Tonerose sa...

grmfgh! *sukk*

jepp, ebay er gull! :o)

Flott blogg du har!

Art by Mona Duaas sa...

Koselig vinduskarm, men æsj for mus! Tips som funket fint i vårt forrige, musebefengte hus: isolasjonsskum der hvor dere ser at musa kan komme inn.

linsky sa...

Uff, så kjedelig! Det er utrolig hvor mye bare en mus kan rote, så jeg kan bare forestille meg hvordan det er etter mange..

Ulla sa...

Usj, dustemus!

9na sa...

Hmfr %&#"@ hos oss har de spist hull i Ektorp-sofaen...

Elisabeth sa...

Det er imponerende hvor mye slike små gnagere kan klare å ødelegge når de bare får sjansen. Kjenner jeg deg rett, er det imidlertid ikke lenge før det er like fint som før og klart for sommeren. Kos dere!