onsdag 10. mars 2010

Å blogge eller ikke blogge

Den ikke planlagte bloggepausen har fortsatt. Jeg skal jo blogge! Jeg har jo så mange ideer! Jeg synes jo det er så morsomt! Jeg har til og med flere nesten ferdige blogginnlegg klare. Om mat og om sommerhusdrømmer og sånn. Men det er bare det at jeg bruker opp alle kreftene mine på jobb og Livet og sånn fortiden.
Men. Jeg hadde altså ikke tenkt å forsvinne helt. Jeg har vært innom noen av bloggene til dere andre selv om jeg har pause i min egen. I noen blogger har jeg til og med kommentert.

Men i mange andre blogger har jeg ikke kommentert engang. Og det har jeg ganske dårlig samvittighet for. Og derfor vil jeg gjerne benytte sjansen til å takke alle som har kommentert i bloggen min og til dere som har lagt dere til som følgere her. Jeg er så glad for at noen gidder å lese her inne - og det kommer mye mer  om ikkeså alt for lenge, tror jeg. Jeg har blant annet fått hele 5 forskjellige, helt fantastiske second-hand quilts fra USA. De er utrolig fine og var et skikkelig godt kjøp! Jeg gleder meg vilt til å vise frem alle sammen. :)

Ha en fin kveld!

4 kommentarer:

Kaoskontroll sa...

Jeg tenker slik at man har en blogg og blogger når man vil og har tid... og at det ikke bør være noe å ha dårlig samvittighet for dersom man til tider må eller vil prioritere andre ting. Det er jo så mange blogger, og om noen er stille en stund er det andre blogger å se på og la seg inspirere av. Så kos deg med bloggen når du har tid og lyst og legg bort den dårlige samvittigheten! Å blogge skal være lystbetont og ingen plikt! :)

Klem

9na sa...

Kjent fenomen! Egentlig har vi ikke tid til å jobbe, ikke sant ;)

Janna sa...

hei, første gang jeg er innom her, men det blir sikkert ike den siste... Fin blogg!
Det du sier om å ikke ha tid... jeg kjenner veldig på det for tiden; har begynt å blogge; og det tar ENORMT mye tid! Men det er jo såååå artig. vi bygger nytt hus, egentegnet og designet fra innerst til ytterst... og det er om det jeg blogger - om alt i tilknytning til det å sakpe et nytt hjem; interiør, stiler... ja, du vet :-)
velkommen innom for å ta en titt, og vær så snill: legg gjerne igjen en kommentar. Jeg gleder meg til mer om sommerhuset ditt; vi bor i nord-norge, men det er jo lov å drømme...

ha en fin kveld
mvh
janna-husetiskogen.blogspot.com

CosiFanTutta sa...

Hei du, jeg er lei meg for at jeg ikke har besøkt deg før. jeg har aldri forstått det med følgere :o)
Plutselig finner jeg deg der, og det var kjekt for her var det masse nydelige bilder, og noe så sjeldent som GOD tekst :o)
Jeg kjenner meg igjen i det du skriver. Jeg vil, jeg vil, men får det ikke til. Det resulterer i at det er lite liv på bloggen, lite tilbakemelding, som gir enda mindre liv. Den sedvanlige onde sirkel :o)
Takk for at du besøker meg. Jeg skal "spare" på deg i blogglisten min, så mister jeg deg ikke :o)

Cosi