torsdag 8. oktober 2009

Maleterapi


Jeg maler fortiden. Å male har alltid vært en favorittsyssel. Enten det er snakk om vegger, tak eller gulv, eller ren kunstnerisk utfoldelse, så får jeg ro i sjelen av å male. Jeg kommer i en slags flytmodus hvor jeg tenker så godt og finner ro. Dessuten så blir det jo veldig fint når man er ferdig, da - og det er enormt tilfredsstillende!
Jeg har hatt en liten pause fra bloggingen nå. Det har skjedd tinig i det virkelige livet, og dessuten skal jeg forhåpentligvis snart ut i de yrkesaktives rekker igjen etter å ha vært flink student en stund, så jeg fant ut at det var på høy tid å sette igjen med noen prosjekter jeg har tenkt på lenge.
Dagens bilde er av blogginnehaveren - altså meg, som maler hønsestigetrappen i sommerhuset. Det er noen liter med maling som har gått med i prosessen gjøre-gammel-sliten-rønne-om-til-hyggelig-sommerhus. I blogginnlegg de nærmeste dagene vil jeg vise frem noen før- og etterbilder fra sommerhuset vårt. Og dessuten noen bilder av alle prosjektene jeg holder på med her hjemme. Jeg skal bare male litt først!

Ingen kommentarer: